Diensten

Wi-Fi optimaliseren
Hebt u in de schuur, op zolder of in de woonkamer slecht wifi bereik? Onze speciale Wi-Fi monteurs komen met speciaal meetapparatuur bij u controleren waar de wifi sterk is en wat de stoorbronnen precies zijn. Niet meer van die hele lange wachttijden. Afspraak maken is zo geregeld. NU t/m 30 april is het eerste uur gratis!

Televisie en Radio installeren
Nieuwe tv gekocht? Deze wilt u graag installeren met een ci+ module in de televisie? U wilt daarnaast ook nog een radio installeren? Maak nu heel simpel een afspraak met ons en wij komen dit voor u oplossen. U geen zorgen, wij lossen het op.

Computers repareren
Start uw hele pc of laptop niet meer op? Is er mogelijk sprake van een intern defect? Hiervoor komt onze speciale IT-monteur voor langs om dit voor u op te lossen. In veel gevallen kan dit binnen 2 tot 3 dagen worden opgelost. Wij werken met een continue stroom van goederen waardoor wij het juiste product snel kunnen aansluiten bij u.

Computers opschonen
Hebt u een trage pc of laptop? Bent u misschien per ongeluk besmet met een virus? Geen nood! NiWa Diensten lost dit voor u binnen no-time op. Afspraak maken gaat heel simpel en duurt nog geen 5 minuten.

Overige apparatuur aansluiten
Hebt u nog een oude videorecorder die het nog doet? Of misschien wel een dvd speler/recorder die u graag weer wilt gebruiken. Ook eventuele koffiezetapparaten, wasmachines, koelkasten en gasfornuizen sluiten wij voor u aan. Weet u niet zeker of wij uw apparaat aansluiten? Neem dan contact met ons op. Mogelijk dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Kabelschade herstellen
Hebt u een verouderde kabel liggen? Betekent dit dat u blokken, strepen of compleet verstoort beeld op de televisie krijgt? Hebt u na het werken in uw voortuin per ongeluk een kabel geraakt? Wij komen deze kabel (tijdelijk) voor u repareren en geven dit uiteindelijk ook voor u door aan de desbetreffende kabelmaatschappij. Gegarandeerd voorzien van diensten.

Kabels verleggen/verlengen
Een netwerkkabel, een COAX kabel, een HDMI kabel. Alle kabels die u binnenshuis wil verleggen, verlengen of vernieuwen, kunt u hiervoor bij de dienstverlening van NiWa Diensten terecht. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1.